Dbamy o to, aby olej odbierany przez naszą firmę był dla Państwa konkurencyjny i opłacalny.
Otwierając swoją pierwszą gastronomię, zawsze warto prosić, jeśli jest taka możliwość, o interpretacje na piśmie. Tak, musisz opracować wykaz składników oraz alergenów. Nie musisz go mieć na odbiór sanepidu, ale powinieneś go przygotować. Jeśli nie wiesz jak je opracować, w moim ebooku znajdziesz informacje, które krok po kroku pomogą Ci stworzyć wykaz składników i alergenów.
Ilość oleju używanego do smażenia to poważny drawback na świecie. Można to rozwiązać, wykorzystując olej z recyklingu i wykorzystując go do produkcji biopaliw. Oszczędza nie tylko środowisko, ale także pieniądze, ponieważ nie musisz cały czas kupować nowych olejków. W rezultacie coraz więcej placówek wykorzystuje je do celów kulinarnych. Doprowadziło to do zwiększenia ilości zużytego oleju kuchennego, który należy odpowiednio zutylizować.
Wszystkie stacje działają pod marką własną Pronar. Wysokiej jakości części zamienne światowej sławy marki zapewniają bezpieczną, stabilną pracę i dłuższą żywotność. Zawiera system automatycznego podgrzewania do topienia zastygłego oleju. Zielone restauracje specjalizują się w odbiorze zużytego oleju z restauracji i innych punktów gastronomicznych. Zbudowana z wytrzymałej stali , posiada wbudowany element grzewczy z elektronicznym timerem, ta automatyczna pompa olejowa może dostarczać olej bezpośrednio do kociołka.
Zielone Restauracje
Paweł Musiał
Obsługa klienta : 535 044 434
Logistyka : 515 168 790
biuro@zielonerestauracje.pl
Ostrówiec Nr 104, 05-480 Karczew